ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Το Mesoyios είναι αξιολογημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) με αριθμό άδειας K000493.

Με την άδεια αυτή, το MBA είναι επιλέξιμο για την ανάπτυξη και εφαρμογή διαπιστευμένων προγραμμάτων κατάρτισης, τα οποία εγκρίνονται και επιχορηγούνται από την ΑνΑΔ της Κύπρου.

Υπάρχουν δύο τύποι αυτών των μαθημάτων:
– Τα μόνο-επιχειρησιακά προγράμματα που απευθύνονται σε εγγεγραμμένους υπαλλήλους μιας εταιρείας. Τα προγράμματα αυτά οργανώνονται από τον εργοδότη σε συνεργασία με το MBA.

– Τα πολύ-επιχειρησιακά προγράμματα που απευθύνονται σε εγγεγραμμένους υπαλλήλους από περισσότερες από μία εταιρείες. Τα προγράμματα αυτά διοργανώνονται από το MBA ανά εξάμηνο κάθε έτους.

Οι σύμβουλοι κατάρτισης του MBA είναι πάντα έτοιμοι να σας παράσχουν όλες τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προγράμματα και να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Το Mesoyios έχει αξιολογημένες Δομές Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) με αριθμό άδειας D001082.

Με την άδεια αυτή, οι δομές του MBA, οι χώροι εκπαίδευσης και οι εγκαταστάσεις έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα αξιολογημένα, εγκεκριμένα και επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ.

Οι εκπαιδευτικοί χώροι και οι εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένων των αμφιθεάτρων, των χώρων διδασκαλίας, των εργαστηρίων πληροφορικής και των εργαστηρίων προσομοίωσης, είναι μοναδικά στην εκπαιδευτική βιομηχανία της Κύπρου. Παρόλο που αυτές οι εγκαταστάσεις κατάρτισης χρησιμοποιούνται κυρίως για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του MBA, είναι επίσης διαθέσιμες προς ενοικίαση (με μικρή χρέωση) και σε άλλους οργανισμούς και ινστιτούτα κατάρτισης που δεν διαθέτουν τα διαπιστευμένα Κέντρα Εκπαίδευσης.